A A A
Askim Lettskyet -6
ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe om våre kommunale tjenester?

Da kan du trolig finne svaret i vår oversikt over ofte stilte spørsmål.

Hvis du lurer på noe, er det vanligvis mange andre som gjør det også! Vi har samlet alle de vanligste spørsmålene vi mottar i kommunen på en egen side som du finner her.

Vi vil stadig utvide oversikten med flere spørsmål og svar, så gjør det til en god rutine å sjekke ofte stilte spørsmål når du lurer på noe. Da kan du få svar raskt og enkelt!

Hvor finner jeg oversikten?
Ofte stilte spørsmål finner du flere steder på nettsidene våre, blant annet under Selvbetjening og under Snakk med oss på forsiden. I tillegg finner du oversikten i det blå feltet nederst på alle sidene våre.

Registrere en henvendelse
I tillegg til å få svar svar på det du måtte lure på, kan du også registrere en henvendelse til kommunen. Det gjør du ved å trykke på «Registrer ny henvendelse» oppe til høyre på siden og fylle ut feltene. Du vil motta svar fra oss på den e-postadressen du oppgir. Du kan også sende svar tilbake til kommunen via e-posten du mottar fra oss.

logginn-oss[1].PNG

Hvis du i mellomtiden ønsker å følge status på henvendelsen din, kan du enkelt registrere deg som bruker øverst til høyre på siden. Da kan du når som helst logge deg inn i systemet og se hvor langt behandlingen av henvendelsen din har kommet. Har du sendt flere henvendelser, vil du se alle henvendelsene dine i samme bilde når du er innlogget.

Tips en venn Skriv ut