Tekststørrelse
A+ A-
Kontrast
farge.png lofi.png
Vær fra yr.no
Klarvær
Akimbyen

Askimbyen skole

Askimbyen skole ligger i sentrum nær idrettsanlegg, folkepark og skogsområde. Nåværende bygg stod ferdig i 2002. På samme tomt ligger gamle Askimbyen skole fra 1919, nå interkommunal kulturskole. Vi har et spennende og godt elevmiljø med 24 % minoriteter og en klasse tilrettelagt for elever med omfattende lærevansker.

Elevundersøkelsen viser hvert år at elevene er fornøyde. Skolen har et høyt læringstrykk med store forventninger til elevenes og foreldrenes innsats både faglig og sosialt. Lærerne arbeider kontinuerlig med skriftlig og muntlig vurdering for å bevisstgjøre elevene på måloppnåelse. Skolen har tatt i bruk Fronter som læringsplattform. Skole og SFO har utarbeidet felles dokument om håndtering av regler og tiltak. Utviklingsområder er vurdering, praktisk matematikk, Fronter og LUS (leseutvikling).

1919- gruppa er en klasse for barn med spesielle behov i alderen 6 - 16 år. De holder til i 1919-bygget ved Askimbyen skole og er underlagt denne skolen. Gruppen er til og med ungdomstrinnet, og de tilbyr både skole- og sfo-tilbud. Tilbudet retter seg mot barn med psykiske handikap og store lærevansker. Det er 2 pedagoger og 6 assistenter som jobber med denne gruppen.

Kontaktinformasjon
Type kontakt Kontaktinformasjon
Tjenestested Askimbyen skole
Besøkadresse Skolegata 36, 1831 Askim
Postadresse Postboks 2004, 1802 Askim
Telefon +47 69 84 43 00
Fax +47 69 84 43 01
E-post postmottak@askim.kommune.no
  eller via vårt kontaktskjema
Rektor Nina Ullnæss
Nettside www.askimbyenskole.no

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut